Fab Lounge logo

TEST AV MINERALFOUNDATION:

Beauty-tips.png

TEST AV MINERALFOUNDATION:
Testens vinner! Jane Iredale Amazing Base

Vi har fullt sortiment på klinikken, kom inn og prøv selv smile

Fordeler: 

  • Dekker godt og legger seg fint 
  • Huden blir myk, og føles ikke stram 
  • Holder hele dagen
  • Inneholder ikke bismuth oksyklorid 
  • Beskytter mot solen

Påføring:
Jane Iredals puddefoundation er veldig myk, nesten litt kremete i konsistensen, noe som gjør den lett å legge.

Resultat:
Den legger seg som et tynt, men fortsatt dekkende lag, som får sminken til å se naturlig ut. Det er et pluss at man trenger såpass lite for å dekke, det gjør den drøy i bruk. Foundationen føles veldig god på huden, og man blir ikke stram eller tørr i ansiktet som mange foundationer har en tendens til. Sitter på hele dagen.

Ingredienser:
Inneholder mye titaniumdioksid, som beskytter huden mot UV-stråler, samt sinkoksid som virker beroligende på huden. Inneholder ikke bismuth oksyklorid. En veldig fin ingrediensliste på dette produktet.

Fordeler:

  • Dekker godt og legger seg fint 
  • Huden blir myk, og føles ikke stram 
  • Holder hele dagen 
  • Inneholder ikke bismuth oksyklorid 
  • Beskytter mot solen

Påføring av mineralpudder - Teknikker

En god makeup krever ikke bare gode produkter, men også gode påføringsteknikker. Den valgte påføringsteknikken avgjøres også av det ønskede resultatet; dag- eller kveldsmakeup. 

Hvert produkt har sin spesielle påføringsteknikk og pensel til påføring:

Amazing Base®
- Loose Powders Fjern forseglingen fra sikten eller stikk hull i forseglingen for å få en mer kontrollert mengde produkt. Ikke fjern sikten. Sett lokket på, vend krukken på hodet og bank lett på krukkens bunn. En liten mengde mineraler vil nå være i sikten.

For å velge den rette fargen, prøves fargene på kjevelinjen. Prøv å gjøre dette i et naturlig lys. Vi anbefaler at man begynner med Natural og Amber pudder, fordi de har den "samme fargen", men Natural har en rosa undertone, og Amber en gul. Det vil være lett å se om den enten skal være lysere, mørkere, mer rosa eller mer gul. Mineralene er mye mer "overbærende" enn tradisjonell makeup - en nyanse vil passe til en lang rekke hudfarger, fordi mineraler reflekterer/ bryter lyset i stedet for å absorbere lyset, som makeup normalt gjør.

Rens ansiktet og påfør en fuktighetskrem. La fuktighetskremen trenge inn. Dypp chisel pudderbørsten i pudderet og bruk lokket for å arbeide pudderet inn i børsten, sånn at det blir jevnt fordelt. Vi anbefaler å bruke Chisel pudderbørsten fordi den gir god kontroll, spesielt i området rundt øyne og nese. Mineralene skal henge fast i børstehårene hele veien rundt, og ikke bare i enden. Ikke bruk en børste med et for stort hode, da mister du mye produkt.

Påfør mineralene i et tynt lag, og lag nedadgående strykninger. Hvis du har påført for mye, kan flocked sponge brukes for å fjerne det overskytende. Det er lett å påføre for mye når man begynner å bruke disse pudderne, fordi de er så konsentrerte.

Tips:
Bør ikke brukes på fet hud med utvidede porer, da pudderet har litt skimmer i seg. PurePressed er mye bedre til denne hudtypen.

Tips:
Påfør Absence Control Oil Primer for å glatte ut hudens overflate før du påfører mineralene. Absence kontrollerer talg og hindrer fargeendringer.

Tips:
Til en myk, feilfri finish blandes litt av pudderet i din favorittkrem, hvorpå den påføres som en flytende foundation. Dette er spesielt egnet til området rundt øynene, eller for å dekke store porer.

Tips:
For å en flytende foundation kan du også blande de løse mineralene med D 2 0 og påføre med en svamp. 50/50 er vanligvis et godt forhold.

Tips:
Hvis mineralene får en "pudret look" så vent noen få minutter sånn at hudens naturlige fettstoff kommer frem. Spray deretter med D 2 0 .

PurePressed® Base Powders
Svampen som følger med i esken skal kun anvendes til touch-up. Vi anbefaler at man påfører PurePressed med børsten som vi har designet spesielt til disse pudderne - The Handi. Den er laget av ekorn- og ponnihår for å oppnå en myk følelse, og for å dekke mer jevnt. Den er også liten nok til å få plass i vesken. Det er en "go-everywhere," do-anything" børste som også kan brukes til blush eller for å tone. The Handi børstes lett over Pressed Powders og påføres i nedadgående bevegelser. Våre faste puddere er mer matte enn de løse, og er spesielt gode for fet hud. 

Tips:
Påfør Absence Control Oil Primer for å forberede huden og gi en fullstendig glatt overflate for de faste mineralene. Absence kontrollerer talg, og kan brukes til alle hudtyper som "primer" for å hindre fargeendringer.

Etter påføring av blush anvendes Handi uten base for å tone fargene.

PurePressed Matte™ Finish Powder

Dette pudderet er spesielt utviklet for personer med fet hud. Den absorberer talg og fjerner glans. Påføres med Handi-børsten, under eller over mineralbasen. Eksperimenter for at se hva som virker best for deg. Touch up med svampen som følger med i esken.

Påføring av mineralpudder til kamuflasje

Amazing Base® - Loose Powder.
PurePressed® Base Powders
Våre puddere dekker alle typer rødme. Den følgende veiledningen forklarer deg hvordan du kamuflerer erytem (rødme i huden) etter f. eks en laserbehandling, rosacea, akne, føflekker osv. (Påfør aldri makeup på huden etter laserbehandling uten legens samtykke.) Rens ansiktet og påfør en fuktighetskrem. La kremen trekke inn. Vi anbefaler at du bruker Flocked Sponge for å påføre det første laget med pudder, den fordeler mineralene jevnt. Den er myk (viktig til en laserbehandlet hud, som er utrolig sensibel), og den kan vaskes, tørker raskt og holder uendelig.

Flocked Sponge dyppes i pudderet som presses inn i svampen for å oppnå en jevn fordeling. Prøv fargen (med en pressende, rullende bevegelse) på et område med erytem/rødme. Hvis den ikke dekker fullstendig, anbefaler vi at du påfører Warm Sienna først. Denne basen nøytraliserer øyeblikkelig rødmen.

DU SKAL IKKE BRUKE GRØNT! Grønt brukes av kunstnere på et lerret; på huden gir det en grå, spøkelseslignende farge. Påfør et tynt lag Warm Sienna på de røde områdene. Genta hvis nødvendig. Det er bedre å påføre et ekstra lag enn å prøve å dekke alt første gang. Deretter påføres den fargen som passer til hudfargen over hele ansiktet med pudderbørsten. Vær særlig oppmerksom på å tone den sammen med de områdene som allerede er dekket. Det gir et mer naturlig utseende enn å bare påføre med svampen.

Spray huden med D2O for å fiksere produktet. Vær oppmerksom på at huden kan skalle av i flere dager etter en laserbehandling. For å motvirke dette kan du påføre krem over pudderet og arbeide den inn i huden. Den blir absorbert. Pudderet påføres igjen hvis det er nødvendig.