Fab Lounge logo

HVORFOR BRUKE SERUM?

Beauty-tips.png

NIMUE BOOSTER - Finn ditt favoritt serum.

Vi får stadig spørsmål angående serum. Hva er det, hvordan brukes det og hvorfor bør man bruke det? Serum kan gjøre den store forskjellen for huden din. Serum er nemlig den korrigerende delen av hudpleierutinen, noe du bruker for å fikse eller forebygge et spesifikt problem eller behov som huden din har. Det finnes serum for ulike hudproblemer slik som f.eks linjer og rynker, tørrhet, ujevnheter, pigmentflekker, matthet og rødhet. Så bruker du ikke serum i dag, kan du få svært mye ut av et serum tilpasset ditt behov. Et ansiktsserum skal brukes etter rens og før ansiktskremen, morgen og/eller kveld. Serumet vil forsterke effekten av hudpleien ved at de aktive stoffene i serumet og ansiktskremen vil trekke dypere inn i huden. Dermed drar huden nytte av de virksomme ingrediensene på en optimal måte.

Alpha Lipoic Activator:
En litt annerledes intensiv behandling for en strammere og mer livfull hud som også forebygger mot videre aldring av huden.

Multi Rejuvenating Serum:
En ny generasjon hudfornyende behandlingsprodukt med introduksjon av Vitamin C (L-ascorbic acid), i maksimum konsentrasjon, peptider, mineral kompleks og anti-rynke ingredienser gir den optimale hudforyngende behanling av huden. Sammen med leveringssystemet som er basert på nanoteknologi er dette en ultimat behandling av miljøskadet og og aldrende hud.

Super Hydrating Serum:
En booster behandling for supplerende fuktighet og anti-aldrings effekter på alle hudtyper og hudtilstander. Et konsentrert serum basert på en høyt fuktighetsgivende kombinasjon av ingredienser som leverer fuktighet for å roe ned og gi fuktighet som varer lenge. Ingrediensene er kapslet inn i et leveringssystem som er basert på nanoteknologi for å gi enda bedre resultater.

Corrective serum:
Et behandlende serum med helende effekter på en voksen problemhud. Avansert ingrediens teknologi innkapslet i et leveringssystem som heter nanoteknologi for å øke effekten av produktet.

Stemplex serum:
En fusjon mellom derma cosmeceuticals hudfornyende ingredienser, stamceller fra planter og resveratrol for forebyggelse og behandling av genetisk aldring av huden, i tillegg til behandling av miljøskadet hud. Stamceller fra planter beskytter hudcellene mot miljøskader, og minsker dermed dannelsen av rynker og gjør at huden ser yngre og friskere ut. Et lett serum til daglig bruk som passer for alle fra tidlig 20-årene for å beskytte cellenes DNA og stamceller, noe som resulterer i redusert aldring i huden.

Maintenance complex:
En booster basert på en unik blanding av aktive ingredienser for å øke og vedlikeholde resultatene etter Peelinger som Chemibrasion eller Microneedling behandling.

Ta turen innom oss for eksperthjelp av våre kosmetologer til å finne dine Nimue produkter.

Velkommen