Fab Lounge logo

Kjøpsbetingelser

Brukerbetingelser for Nettbutikken 

Ansvarlig selger er FAB.LOUNGE AS og bestillers navn vil bli definert som kunde.

Aldersgrense
Vi leverer ikke varer fra nettbutikken til kunder under 18 år. Vi leverer kun varer i Norge - dersom det ønskes levert til andre områder må det sendes forespørsel pr. mail. Slike leveranser vil ikke bli håndtert via nettbutikken.

Leveringstid
Normalt går bestillingene ut av lageret på 1-2 virkedager - POSTENS leveringstid kommer i tillegg. Dersom leveringstiden blir lengre enn 3-4 virkedager, ta kontakt med oss pr. mail (nettbutikk[at]fablounge.no). Haster det veldig kan du selvsagt ringe oss, så hjelper vi deg så langt vi evner.

Prisene er inklusiv 25% mva, og du betaler kun prisen som er oppgitt ved bestilling + eventuell frakt avhengig av betalingsmåte som følger: 

Forhåndsbetaling via netterminal
Varen(e) sendes til deg med Posten. Betaling med kredittkort på Internett er enkelt og sikkert via Nets som er vår leverandør av betalingsterminal på nett. Teller, som betrodd tredjepart, videreformidler ikke ditt kredittkortnummer til oss. Nets lagrer heller ikke kredittkortnummeret av sikkerhetsmessige grunner - du må derfor taste dette inn ved hvert kjøp. Sikkerheten i Nets systemer er svært høy. All kommunikasjon til og fra betalingsløsningen krypteres, loggføres og overvåkes. Nets dupliserte serverhaller har sikker plassering i et driftssikkert miljø som overvåkes kontinuerlig døgnet rundt. Samtlige systemer er sertifisert av Visa og MasterCard i samsvar med standarden PCI (Payment Card Industry).

- Hentes på ditt lokale postkontor eller leveres på døren alt ettersom hvilken løsning som blir valgt. 

Frakt
Les mer under "frakt"